Diensten

Onze oplossingen voor jouw vraagstuk

Overstappen op met elektriciteit gevoede installaties. Het lijkt eenvoudig. Met een beetje hulp van zon, wind en water kun je het immers ook zelf opwekken. Alleen…, opslaan is lastig. En dus is er onbalans: soms is er te veel, dan weer heb je te weinig. In het eerste geval lever je terug aan het energiebedrijf; in het tweede geval neem je extra stroom af. Maar dan moet dat er natuurlijk wél zijn… En dat is bij een steeds groter wordende vraag nou net het probleem. Het Nederlandse netwerk heeft – en dat gaat echt nog wel enige tijd duren – eenvoudigweg een capaciteitsprobleem. De leveringszekerheid en daarmee de continuïteit van jouw bedrijfsvoering staat dus op het spel.

Grid Services wijst je de weg naar een energiesysteem dat zekerheid biedt, bespaart én/of geld oplevert. We onderzoeken, adviseren en begeleiden je bij het vinden van oplossingen. Alles binnen de mogelijkheden die er zijn met je netaansluitingen, je eigen opwekvoorzieningen, de opslag van energie en slimme inzet van energiegebruik.

Werken bij Grid Services?

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding ons team. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken?

Kijk dan of er een passende vacature open staat of stuur ons een open sollicitatie!

Ideale sparring partner voor transitie

“Wij zijn een bedrijf met sterke seizoen patronen in het energieverbruik waarbij we zowel warmte als elektriciteit verbruiken. Grid Services heeft op basis van onze energiehuishouding, onze ideeën en wensen, gecombineerd met hun kennis en het netwerk van partners dat zij hebben, de juiste partijen aan tafel gebracht om het energiesysteem robuuster te maken. Tevens heeft Grid Services het Energie Management Systeem geïntroduceerd waardoor we ons energieverbruik, maar ook het opwekken, de inkoop en verkoop van energie, kunnen optimaliseren. Hierdoor verkorten we de terugverdientijd van investeringen die we in het energiesysteem hebben gedaan in hoge mate en zijn er periodes dat we netto geld verdienen met energie.”

Piet de Boer, directeur De Boer B.V.