Je adviseert onze klanten over de mogelijkheden om bestaande energiesystemen optimaal in te zetten én over het toevoegen van opwek- en opslagmogelijkheden om met energiemanagement een verdienmodel te maken en tegelijkertijd de energiezekerheid te vergroten. Met je klanten ga je een langetermijn-relatie aan en je ondersteunt hen bij het steeds verder optimaliseren van het energiesysteem. Binnen het team van consultants houd je tevens contact met partners met wie we regelmatig projecten uitvoeren.

We zoeken mensen met tenminste een HBO-opleidingsniveau. Maar het allerbelangrijkste vinden we een pragmatische, analytische geest en goede rekenvaardigheden. We schrijven geen grote rapporten maar beperken ons in onze adviezen tot de rekenkundige hoofdlijn (de business-case) en een korte beschrijving van de emissiebeperkende bijdrage, de MVO gedachte, de wettelijke kaders en de subsidiemogelijkheden.

Werken bij Grid Services?

Wij zijn altijd op zoek naar uitbreiding ons team. Lijkt het jou leuk om ons team te versterken?

Kijk dan of er een passende vacature open staat of stuur ons een open sollicitatie!

Ideale sparring partner voor transitie

“Wij zijn een bedrijf met sterke seizoen patronen in het energieverbruik waarbij we zowel warmte als elektriciteit verbruiken. Grid Services heeft op basis van onze energiehuishouding, onze ideeën en wensen, gecombineerd met hun kennis en het netwerk van partners dat zij hebben, de juiste partijen aan tafel gebracht om het energiesysteem robuuster te maken. Tevens heeft Grid Services het Energie Management Systeem geïntroduceerd waardoor we ons energieverbruik, maar ook het opwekken, de inkoop en verkoop van energie, kunnen optimaliseren. Hierdoor verkorten we de terugverdientijd van investeringen die we in het energiesysteem hebben gedaan in hoge mate en zijn er periodes dat we netto geld verdienen met energie.”

Piet de Boer, directeur De Boer B.V.